opstapmetdekinderen.nl - wat gaan we doen?

Handige adressen

made with love from Fuerteventura

Nieuws uit de regio

Welkom!

Welkom! Zoek via het menu voor nieuws uit de regio naar nieuws, via de kaart naar handige en leuke adressen in de buurt of via het Evenementen / Dagjes uit / Programma naar iets leuks om te doen met de kinderen.

Heeft u zelf iets wat op deze website tot zijn recht zou komen? Kijk dan onder U op deze website in het menu voor de mogelijkheden.

Als organisatie kunt u op drie manieren op deze website worden geplaatst om uw bereik te vergroten.

Gratis plaatsing gegevens
U kunt uw bedrijfsgegevens gratis op deze website laten plaatsen. Onder de gratis plaatsing van uw gegevens nemen we uw naam, adres, telefoonnummer en website op. Uw gegevens zullen vervolgens via de interactieve kaart onder 'handige adressen' terug te vinden zijn.

Voor het plaatsen van uw gratis vermelding kunt u een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin de naam, adres, telefoonnummer en website. Zodra uw gegevens geplaatst zijn krijgt u uiteraard een bericht van ons.

Plaatsing gegevens extra
Wilt u buiten de gegevens genoemd onder 'Gratis plaatsing gegevens' meer informatie laten opnemen zoals openingstijden, algemene- of extra informatie, welke faciliteiten u biedt etc., dan kan dit op de website worden opgenomen voor slechts € 4,50 ex. BTW. Dit betreft eenmalige kosten waarna uw gegevens op onze website blijven staan. Voor het aanpassen van bestaande gegevens wordt € 2,50 ex. BTW in rekening gebracht.

Voor het plaatsen van uw extra gegevens kunt u een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin de gegevens die geplaatst moeten worden. Na ontvangst van uw gegevens ontvangt u van ons de factuur, na ontvangst van uw betaling zullen uw gegevens op de website worden geplaatst. U krijgt uiteraard bericht zodra de gegevens geplaatst zijn.

Plaatsing evenementen, gebeurtenissen etc.
Op www.opstapmetdekinderen.nl kunt u ook uw evenementen, gebeurtenissen, workshops, agenda etc. laten plaatsen in de evenementenkalender. Deze evenementenkalender is op alle pagina's van de website zichtbaar en beslaat tevens de volledige homepagina van deze website. Ook zijn alle evenementen via de grote interactieve kaart bovenin de website zichtbaar. Bij uw evenement kunnen ook afbeeldingen en foto's geplaatst worden. Voor het plaatsen van uw evenementen, gebeurtenissen, workshops, agenda etc. kunt u een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Voor het plaatsen van evenementen, gebeurtenissen, workshops, agenda etc. gelden de volgende regels;

- een terugkerend evenementen, gebeurtenissen, workshops, agenda etc. wordt als één geteld
- indien u met grote regelmaat evenementen, gebeurtenissen, workshops, agenda etc. wilt laten plaatsen is het mogelijk om van te voren plaatsingsruimte in te kopen tegen een gunstig tarief
- het laten plaatsen van een regulier evenementen, gebeurtenissen, workshops, agenda etc. kost € 1,75,- per gebeurtenis (terugkerende agenda-items worden als één geteld)
- indien u meer dan 75 evenementen, gebeurtenissen, workshops, agenda etc. per jaar wilt laten plaatsen, dan kunt u dit tegen het gunstige tarief van € 100,- ex. BTW per jaar afkopen. Voor deze optie kunt u tot maximaal 200 evenementen, gebeurtenissen, workshops, agenda etc. per jaar laten plaatsen, voor meer dan 200 evenementen, gebeurtenissen, workshops, agenda etc. kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- na ontvangst van uw evenementen, gebeurtenissen, workshops, agenda etc. ontvangt u van ons een factuur voor het laten plaatsen van de gegevens. Na ontvangst van uw betaling worden uw gegevens op de website geplaatst waarvan u uiteraard een bericht krijgt
- als u er voor heeft gekozen om het aantal te plaatsen evenementen, gebeurtenissen, workshops, agenda etc. af te kopen, dan worden uw gegevens na ontvangst geplaatst op de website zodra u de factuur heeft voldaan. Toekomstige evenementen, gebeurtenissen, workshops, agenda etc. worden na ontvangst op de website geplaatst, u ontvangt een bericht van ons als uw gegevens zijn geplaatst op de website.

Extra aandacht
Ook kunt u uw gebeurtenis extra onder de aandacht brengen door de gebeurtenis op de hoofdpagina te laten weergeven. Hierbij maakt het niet uit wanneer de gebeurtenis gaat plaatsvinden. Of dit nu over 4 weken is of over één dag, dat maakt niets uit. Er kunnen per keer maximaal 8 gebeurtenissen op de hoofdpagina worden weergegeven dus regel het snel! Om uw gebeurtenis extra aandacht van de bezoekers te geven kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . U geeft hierbij aan welke gebeurtenis (vergeet de datum niet) op de hoofdpagina geplaatst moet worden en na betaling van de factuur van € 3,75 ex. BTW per gebeurtenis wordt uw evenement op de hoofdpagina weergegeven.

Zelf doen
Als organisatie kunt u ook toegang krijgen tot de registratiemodule van www.opstapmetdekinderen.nl zodat u zelf uw agenda-items kunt plaatsen. Hierbij zitten geen limieten, u kunt zo vaak en zo veel items plaatsen als u wilt en uw agenda-items zijn vervolgens ook direct zichtbaar op www.opstapmetdekinderen.nl. U kunt van deze optie gebruik maken voor slechts € 125,- ex. BTW per jaar. Indien u gebruik wilt maken van deze optie kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Na betaling van de factuur ontvangt u van ons een email met daarin uw inloggegevens tot onze registratiemodule alsmede een uitleg in .pdf hoe u uw agenda-items (inclusief afbeeldingen) kunt plaatsen op deze website.

Al uw vermeldingen blijven op www.opstapmetdekinderen.nl staan, we kennen geen verleningstarieven, jaarlijkse bijdragen of wat dan ook.

De website opstapmetdekinderen.nl is 100% reclame vrij en we versturen ook geen mailing naar onze bezoekers of bedrijven en instellingen die informatie op opstapmetdekinderen.nl hebben geplaatst.

 

opstapmetdekinderen.nl is een handelsnaam van onlinebrievenbus.nl. KVK 17195278 te Eindhoven, BTW NL143051325B01

Ga naar boven